Snitel crocant din pulpe de pui

de MotanLaOale in Pui, 26 Sep 2019 | 6752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpe de pui dezosate (10 buc.)
  • 3 oua
  • 100 g faina
  • 150 g pesmet granulat
  • condiment pentru carne de pui
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel crocant din pulpe de pui:

Pulpele de pui se curata, se spala foarte bine si se usuca.

Pulpele de pui se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu condimente.  

Se pun unele peste altele si se tin in frigider 30 de minute.

Intr-o farfurie se pune faina.

In alta farfurie se bat ouale si se pune sare si piper.

Pesmetul granulat se pune in alta farfurie.

Pulpele de pui se dau prin faina, prin ou si prin pesmet granulat.

Se prajesc intr-o tigaie in ulei incins.

Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.

Se intorc pe ambele partile pana se rumenesc frumos.

Se scot pe servetele absorbante.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

Eu le-am mancat cu cartofi prajiti si castraveti acri.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel crocant din pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu ciuperci